browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Inspiration

Første gennemskrivning - i hånden!Ideen til William & Athena-serien opstod for alvor,  da jeg var på en rejse i Mexico og Guatemala i 2006, og oplevede utrolig mange spændende maya-ruiner. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at nogen burde skrive en bog om nogle børn, der rejste rundt i verden og gravede i fortidsmysterier, mens de kravlede rundt i ruiner og regnskove. Der gik ikke længe før det slog mig, at den ’nogen’ burde være mig.

 

Ideen voksede sig større og vildere mens jeg rejste til andre spændende lande (nogle af dem kommer William og Athena også til at besøge), og de to hovedpersoner dannede sig lige så stille og roligt i mit hoved.

 

Center for Børnelitteraturs forfatterskole (hvor jeg gik 2006-2008) skulle vi det sidste halve år påbegynde en roman. Skolens leder, Kari Sønsthagen, sagde, at vi skulle brænde for vores projekt, og så var der ikke andet for. William og Athena havde ulmet så længe i mit baghoved, at de måtte ud og ned på papir. Så jeg startede.

 

Det var ikke nemt at beslutte mig for, hvilke lande og hvilke mysterier William og Athena skulle rodes ud i, men langt om længe fik jeg lagt en plan og nu ved jeg hvor de skal hen, og hvad der skal ske … Det bliver garanteret spændende, og jeg håber, du vil læse med!